Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
EDITORIAL: Το αηδιαστικό τρίπτυχο μιας υπερπληροφορημένης κοινωνίας Σελ. 2
Το Κλειστό γυμναστήριο που
μετατράπηκε σε ... χωματερή!
Με τις ευλογίες Δήμου Σιθωνίας αλλά και Αντιπεριφέρειας
Χαλκιδικής ενώ στην ίδια περιοχή είχε παραδοθεί η
αποκατάσταση ΧΑΔΑ!
FREE PRESS
Karfitsa
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΟΡΙΣΜΑ
«ΦΩΤΙΑ»
ΓΙΑ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ»
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ
ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ... ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ
ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΔΗΜΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Σκάνε» οι υποψήφιοι
δήμαρχοι για τις
εκλογές του 2023
Σελ. 8 -11
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
Αρ. Φύλλου:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρία - Αλεξάνδρα
Κεφάλα
Η πολιτική σταθερότητα
προϋποθέτει σταθερή
και ισχυρή Κυβέρνηση
Σελ. 6-7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αλλάζει χέρια
η διακίνηση μεταναστών
Σελ. 14
Τραγικές ελλείψεις σε
φάρμακα στη Θεσσαλονίκη
Σελ. 18
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ
Λίστα αναμονής για σόμπες
και ηλεκτρικές κουβέρτες
Σελ. 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κ.ΚΑΖΑΚΟΣ: Πρέπει να
βοηθάμε κάποιον που
βιώνει μια δύσκολη
κατάσταση
Σελ. 21
ΗΛ. ΚΟΖΑΣ: Σημαντικό
να υπάρχουν μαγαζιά που
δίνουν ευκαιρίες σε νέους
Σελ. 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥ
Επιχείρηση «εξωστρέφεια κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ:
και επικοινωνία» από τον
Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Θεσσαλονίκη
θα ήταν ...μαντί
Σελ. 27
Σελ. 4
ΘΡΗΝΟΣ : θλίψη και συγκίνηση για τον αδόκητο χαμό του δις Ολυμπιονίκη
Αλέξανδρου Νικολαϊδή και του «Καίσαρα» Σταύρου Σαράφη

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Ισραήλ – Δεν ενδιαφέρομαι να παίξω μαζί με όποιον μισεί τη χώρα, απαντά ο Ισραηλινός τραγουδιστής (Video)
    Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνισή της σε προγραμματισμένη συναυλία που θα γίνει στο Ισραήλ, ενώ στη θέση της θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια είχε κανονίσει από τον Οκτώωβριο του 2023 να εμφανιστεί στο πλευρό ενός πασίγνωστου Ισραηλινού τραγουδιστή, σε μια συναυλία που θα γινόταν προς τιμήν του, στις 28 Μαΐου. Ωστόσο, οι διοργανωτές καταγγέλουν, […] Το άρθρο Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Ισραήλ – Δεν ενδιαφέρομαι να παίξω μαζί με όποιον μισεί τη χώρα, απαντά ο Ισραηλινός τραγουδιστής (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡ�
  • Νεκρός 32χρονος στη Χαλκιδική – Ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο Νέο Μαρμαρά
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από την την κεντρική προβλήτα στο λιμάνι του Νέου Μαρμαρά Σιθωνίας στη Χαλκιδική, ένας 32χρονος αλλοδαπός. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα του Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού. Στον 32χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από στέλεχος της […] Το άρθρο Νεκρός 32χρονος στη Χαλκιδική – Ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο Νέο Μαρμαρά εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • K. Μητσοτάκης: Κλειστός ο ευρωπαϊκός δρόμος όσο αμφισβητείται η Συμφωνία των Πρεσπών
    O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Φλώρινα, έστειλε νέο μήνυμα προς την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονείας. Συγεκριμένα τόνισε ότι «αν επιμείνουν να αμφισβητούν τον πυρήνα της Συμφωνίας των Πρεσπών, για την ονομασία της χώρας τους, τότε ο ευρωπαικός δρόμος τους θα παραμείνει κλειστός». «Βρίσκομαι σήμερα εδώ στη Φλώρινα, στα σύνορα της πατρίδας μας, και πρέπει […] Το άρθρο K. Μητσοτάκης: Κλειστός ο ευρωπαϊκός δρόμος όσο αμφισβητείται η Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε συνέντευξη στο ABC για το Maestro: «Όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά» (Video)
    Στο αμερικανικό δίκτυο ABC είχε φιλοξενηθεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 22:40 στο MEGA. Το απόσπασμα αυτής της συνέντευξης πρόβαλε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης. Ο παρουσιαστής της αμερικανικής εκπομπής που προλόγισε το αφιέρωμα στην ελληνική σειρά, χαρακτήρισε το Maestro ως μία από τις πιο […] Το άρθρο O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε συνέντευξη στο ABC για το Maestro: «Όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Παναγιώτης Στάθης: «Άλλαξε εντελώς η ζωή μου με την απώλεια του αδερφού μου» (Video)
    Ο Παναγιώτης Στάθης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» στο One Channel και μίλησε για όλα, τη δημοσιογραφία, την προσωπική του ζωή και τα παιδικά του χρόνια. «Τον πατέρα μου τον έχασα μικρός. Δύσκολη κατάσταση. Αυτό μας έδεσε περισσότερο με τη μάνα μου και τον αδελφό μου. Η μάνα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ήταν αγρότισσα, […] Το άρθρο Παναγιώτης Στάθης: «Άλλαξε εντελώς η ζωή μου με την απώλεια του αδερφού μου» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.