Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 06/04/2024

Παρασκευή 29/03/2024

Παρασκευή 22/03/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία κατέστρεψαν το 1% της έκτασης σποράς, δήλωσε η υπουργός Γεωργίας
    Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία έχουν καταστρέψει το 1% της συνολικής έκτασης σποράς, ή περίπου 8.300.000 στρέμματα, δήλωσε σήμερα η υπουργός Γεωργίας. Δύο κύματα παγετών αυτόν τον μήνα επηρέασαν ιδιαίτερα την κεντρική Ρωσία, την περιοχή του Βόλγα και τα νότια τμήματα της Βόρειας Ομοσπονδιακής Περιφέρειας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ The post Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία κατέστρεψαν το 1% της έκτασης σποράς, δήλωσε η υπουργός Γεωργίας appeared first on ypaithros.gr.
  • ΥΠΑΑΤ: Προσπάθειες να σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν “τρικυκλαζόλη”
    Προσπάθεια να  σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν τη δραστική ουσία τρικυκλαζόλη, γίνεται από το ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Όπως επισημαίνει το υπουργείο «μπαίνει τέλος στις ολέθριες συνέπειες για τους Έλληνες αγρότες από τον αθέμιτο ανταγωνισμό εισαγόμενων προϊόντων από τρίτες χώρες που δεν πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις […] The post ΥΠΑΑΤ: Προσπάθειες να σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν “τρικυκλαζόλη” appeared first on ypaithros.gr.
  • Αργολίδα: Προβληματίζονται οι οικοτεχνίες με τη χρήση του e-shop
    Σε αναγκαίο σύμμαχο, χωρίς όμως ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, εξελίσσεται η χρήση του διαδικτύου από τις οικοτεχνίες που βλέπουν ότι τα έξοδα που δημιουργούνται δεν αποδίδουν έσοδα τέτοια που να προκαλούν το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Κατερίνας Κρυώνη από τη Melissafarm στην Επίδαυρο της Αργολίδας, η οποία, αναφερόμενη στην αποτελεσματικότητα του e-shop, τονίζει: «Το […] The post Αργολίδα: Προβληματίζονται οι οικοτεχνίες με τη χρήση του e-shop appeared first on ypaithros.gr.
  • Girls Go Circular: Η Ευρώπη εξοπλίζει 40.000 κορίτσια με ψηφιακές και ηγετικές δεξιότητες
    Τον φιλόδοξο στόχο του να εκπαιδεύσει 40.000 κορίτσια στις Επιστήμες, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM) τρία χρόνια νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα πέτυχε το έργο «Girls Go Circular» του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). Σε συνεργασία με εταίρους, σχολεία και δασκάλους σε 33 χώρες, η κοινότητα του EIT προσφέρει ένα μοναδικό έργο […] The post Girls Go Circular: Η Ευρώπη εξοπλίζει 40.000 κορίτσια με ψηφιακές και ηγετικές δεξιότητες appeared first on ypaithros.gr.
  • Βολές της αντιπολίτευσης κατά Αυγενάκη
    Των Βάνας Αντωνοπούλου, Πόπης Θεοδωροπούλου Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την χθεσινή παραίτηση του Σέρκου Χαρουτουνιάν από την προεδρία του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) – ΔΗΜΗΤΡΑ, οποίος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη διατυπώνοντας σοβαρές καταγγελίες και σαφείς αιχμές κατά του Λευτέρη Αυγενάκη. Σήμερα, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – […] The post Βολές της αντιπολίτευσης κατά Αυγενάκη appeared first on ypaithros.gr.