Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Χανιά: Το Νοέμβριο το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα για τη βραχυχρόνια μίσθωση
    Συνέδριο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και των πολυτελών βιλών στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 2 Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για το μοναδικό συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις το ShortStay Conference και θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σύμφωνα […] Το άρθρο Χανιά: Το Νοέμβριο το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα για τη βραχυχρόνια μίσθωση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Μια έκθεση φωτογραφίας στη Νέα Παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα για 99 ώρες (ΦΩΤΟ+Video)
    Με σκηνικό βγαλμένο από ταινία έμοιαζε η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Stereosis 99 hours On View». Με φόντο τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος πλήθος Θεσσαλονικέων αλλά και τουριστών της πόλης, κάνοντας τη βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο, επισκέφτηκαν την έκθεση, η οποία βρίσκεται λίγο μετά […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Μια έκθεση φωτογραφίας στη Νέα Παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα για 99 ώρες (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Λασίθι: 35χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς
    Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας άνδρας στο Λασίθι, ο οποίος βρισκόταν στο Οροπέδιο του Καθαρού. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δέχθηκε πυροβολισμούς στο χωριό στο Λασίθι και αρχικά μεταφέρθηκε με ΙΧ μέχρι το Κέντρο Υγείας Κριτσάς όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα […] Το άρθρο Λασίθι: 35χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η συστηματική γυμναστική μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας
    Η συστηματική γυμναστική στη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να αποφύγουν τα νευρολογικά προβλήματα που σχετίζονται με την χημειοθεραπεία, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Όπως έδειξε, οι ασθενείς που παρουσίασαν τέτοιου είδους προβλήματα ήταν διπλάσιοι μεταξύ ομάδας εθελοντών που δεν γυμναζόταν, έναντι άλλης ομάδας που έκαναν απλές ασκήσεις. Οι […] Το άρθρο Η συστηματική γυμναστική μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Γιώργος Μαργαρίτης: «Οι καταχρήσεις οι μεγάλες έχουν φύγει μια 20ετία τώρα»
    Ο Γιώργος Μαργαρίτης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τρίτης, στο νέο επεισόδιο του Τhe 2night Show που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν και εδώ και 20 χρόνια έχει απαλλαγεί από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, […] Το άρθρο Γιώργος Μαργαρίτης: «Οι καταχρήσεις οι μεγάλες έχουν φύγει μια 20ετία τώρα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.