Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφo του, όταν του ζήτησε να μη χωρίσουν
    Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας άντρας που, το βράδυ της Τρίτης, πέταξε στο κρεβάτι την σύντροφό του και την ξυλοκόπησε. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, υπό τον όρο μη προσέγγισης της παθούσας και της μετοίκισης από το σπίτι τους. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφo του, όταν του ζήτησε να μη χωρίσουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για πυρκαγιές σε Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Χαλκιδική
       Σε τρεις συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της πυροσβεστικής, ενώ σε ακόμα δύο περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.    Αναλυτικότερα:    Συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θήβας, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Κουμέρκι», του […] Το άρθρο Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για πυρκαγιές σε Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Χαλκιδική εμφανίστηκε πρ�
  • Θεσσαλονίκη: «Χτυπάει» κουδούνι για το πρώτο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών
    Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 29 Αυγούστου κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί δύο εθελοντές εκπαιδευτικοί θα προετοιμάζουν τα παιδιά που τελείωσαν το δημοτικό για τα φιλολογικά μαθήματα και τα μαθηματικά της Α΄ Γυμνασίου. Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο κουδούνι στο θερινό Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που θα λειτουργήσει φέτος από […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: «Χτυπάει» κουδούνι για το πρώτο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ηράκλειο: Τουρίστας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες τα μεσάνυχτα ένας 67χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, στην Αγία Πελαγία, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το creta24, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 67χρονο Βέλγο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στη λεκάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, […] Το άρθρο Ηράκλειο: Τουρίστας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • EURO 2024: Χαμηλή «πτήση» κι απέναντι στην Ουκρανία απ’ το Βέλγιο (Video)
    Αν και δεν… έπεισε για άλλη μία φορά, το Βέλγιο πήρε το ελάχιστο απ’ το παιχνίδι με την Ουκρανία και με το «λευκό» 0-0 στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του EURO 2024, εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» ως δεύτερη απ’ τον όμιλο και θα βρει στο διάβα […] Το άρθρο EURO 2024: Χαμηλή «πτήση» κι απέναντι στην Ουκρανία απ’ το Βέλγιο (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.