Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Όχι άλλους… πανηγυρισμούς!
        Χθες έγινε γνωστό ότι βάσει των στοιχείων της Eurostat – που επισήμως θα ανακοινωθούν στις 17 Ιουλίου – ο πληθωρισμός στα τρόφιμα «φρέναρε» στο 1,3% τον Ιούνιο έναντι 2,4% τον Μάιο. Πρόκειται για ένα θετικό στοιχείο που όμως, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν σημαίνει πως «σταμάτησε η ακρίβεια στα τρόφιμα». Σημαίνει μόνο […] Το άρθρο Όχι άλλους… πανηγυρισμούς! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Αίσιο τέλος η επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο νεαρών πεζοπόρων
    Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού δύο νεαρών πεζοπόρων στην περιοχή της Ξερόλακκας. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για συμβάν αποπροσανατολισμού δύο ατόμων. Δύο νεαροί πεζοπόροι φαίνεται ότι χάθηκαν στην περιοχή της Ξερόλακκας και για το λόγο αυτό ζήτησαν βοήθεια.Η πυροσβεστική έχει εντοπίσει το στίγμα τους και μεταβαίνει στην περιοχή. Το άρθρο Πάτρα: Αίσιο τέλος η επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο νεαρών πεζοπόρων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η άλλη όψη
      Είναι λογικό, οι «ηχηρές» παρεμβάσεις του Α. Σαμαρά και του Κ. Καραμανλή να έχουν εγείρει πολλές εικασίες, συζητήσεις και απόψεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, με κάποιες από τις απόψεις που καταγράφονται, όχι μόνο δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά θεωρούμε πως μάλλον είναι… αφελείς. Και ενώ δεν θα διαφωνήσουμε πως οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έστειλαν […] Το άρθρο Η άλλη όψη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Mε τον Ισαάκ από την Αίγυπτο…
      Ο μικρός Ισαάκ από την Αίγυπτο ζει στην Ελλάδα τα τελευταία τριάμισι χρόνια και κατάφερε με την δουλειά του να αποκτήσει το δικό του σπίτι! Σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο καλός φίλος του, Γιώργος Κυριακόπουλος, αναφέρει τα εξής: «Αυτό το ξεχωριστό γελαστό παιδί το γνώρισα από τον πρώτο καιρό της εγκατάστασης του στην […] Το άρθρο Mε τον Ισαάκ από την Αίγυπτο… εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΑΠΟΨΗ- ΝΔ: Η κριτική είναι δύναμη!
            Είναι αλήθεια ότι οι παρεμβάσεις Σαμαρά και Καραμανλή, ήσαν πιο ηχηρές και πιο αιχμηρές από ποτέ. Και είναι επίσης αλήθεια ότι διαμορφώνουν μία τάση εντός του κυβερνώντος κόμματος που για πρώτη φορά με τόση ένταση, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και ιδιαίτερα στην πρωθυπουργία, θέτει ζήτημα […] Το άρθρο ΑΠΟΨΗ- ΝΔ: Η κριτική είναι δύναμη! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.