Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τα εφημερεύοντα φαρμακεία σήμερα Παρασκευή (5/7)
    Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας 14:30 – 17:30 μμ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΛΑΟΥΣ 178 (ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΕΙ & ΙΚΕΑ) 21:00 μμ – 02:00 πμ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 57 – Μ. ΑΓΥΙΑ (ΤΕΡΨΙΘΕΑ) ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΛΑΟΥΣ 178 (ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΕΙ & ΙΚΕΑ) 02:00 – 08:00 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 57 – Μ. ΑΓΥΙΑ (ΤΕΡΨΙΘΕΑ) Εφημερεύοντα Φαρμακεία Δύμης 14:00-17:00 & 21:00-πρωί ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ […] Το άρθρο Τα εφημερεύοντα φαρμακεία σήμερα Παρασκευή (5/7) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Έχει δεθεί με τη «Μαύρη Θύελλα» o Κωνσταντινόπουλος
      Η ΠΑΕ Καλαμάτας ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια. Ο λόγος για τον Αχαιό μπακ Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο που κατάγεται από τον Κρίνο Αχαΐας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο. Ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας […] Το άρθρο Έχει δεθεί με τη «Μαύρη Θύελλα» o Κωνσταντινόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αποχώρησε από τον Ατρόμητο Λάππα ο Καλογερόπουλος
      Ελεύθερος έμεινε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Νάσος Καλογερόπουλος από τον Ατρόμητο Λάππα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Ήδη τον έχουν πλησιάσει αρκετές ομάδες της Α’ Κατηγορίας και το επόμενο διάστημα ο Καλογερόπουλος αναμένεται να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. […] Το άρθρο Αποχώρησε από τον Ατρόμητο Λάππα ο Καλογερόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επέστρεψε ο «Ράμα» στον Δαβουρλή
      Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο Παναγιώτης Ραμαντάνης μετά από μια καλή αγωνιστική παρουσία που είχε στον Αχιλλέα Καμαρών. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Δαβουρλή που αποκαλεί ως «σπίτι» του. Αναλυτικά η ανακοίνωση των rossoneri: «Ο Παναγιώτης έχει διατελέσει μέλος του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας από το 2017 μέχρι το 2022 Οι […] Το άρθρο Επέστρεψε ο «Ράμα» στον Δαβουρλή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Συνεχίζει να δυναμώνει… o Ατρόμητος
      Ο Ατρόμητος Πατρών δεν λέει να σταματήσει να ενισχύεται καθώς φέτος θέλει πάση θυσίας πέρα από το να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση των πορτοκαλί απέκτησε δύο ακόμα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Χρήστο Βορύλα και τον Νίκο Βλάχο. Ο πρώτος […] Το άρθρο Συνεχίζει να δυναμώνει… o Ατρόμητος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.