Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΑΠΟΨΗ- ΝΔ: Η κριτική είναι δύναμη!
            Είναι αλήθεια ότι οι παρεμβάσεις Σαμαρά και Καραμανλή, ήσαν πιο ηχηρές και πιο αιχμηρές από ποτέ. Και είναι επίσης αλήθεια ότι διαμορφώνουν μία τάση εντός του κυβερνώντος κόμματος που για πρώτη φορά με τόση ένταση, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και ιδιαίτερα στην πρωθυπουργία, θέτει ζήτημα […] Το άρθρο ΑΠΟΨΗ- ΝΔ: Η κριτική είναι δύναμη! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ψάρι με χόρτα εποχής και ωμή «σάλτσα» τομάτας
        Υλικά (για 4 άτομα): 6 φέτες ή φιλέτα από σφυρίδα ή συναγρίδα ή λαβράκι κ.ά., 200 γρ. η καθεμία λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1.200 γρ. χόρτα εποχής, καθαρισμένα και χοντροκομμένα (σέσκουλα, βλίτα κ.ά.) Για την ωμή «σάλτσα» τομάτας 200 γρ. ώριμες τομάτες, χοντροκομμένες 1/2 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουτ. […] Το άρθρο Ψάρι με χόρτα εποχής και ωμή «σάλτσα» τομάτας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωακείμ στην Έξω Αγυιά
      Πανηγυρίζει από χθες με εκκλησιαστική λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωακείμ στην Έξω Αγυιά στην Πάτρα. Χθες το απόγευμα τελέστηκε μέγας πανηγυρικός  αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πατρών κ.κ.Χρυσοστόμου Σήμερα στις 7 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία, προεξαρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ενώ […] Το άρθρο Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωακείμ στην Έξω Αγυιά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων μιλούν στην «Γ» για την επιτυχία τους και για τα όνειρά τους για το μέλλον
    Οι κόποι τους δικαιώθηκαν! Το άρθρο Επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων μιλούν στην «Γ» για την επιτυχία τους και για τα όνειρά τους για το μέλλον εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πανηπειρωτικός Σύλλογος: Ευρωπαϊκή Συνάντηση Τεχνών την Παρασκευή(5/7)
    O Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Iνστιτούτο Politecnico da Guarda της Πορτογαλίας, η Μπάντα Klippans musikkår από τη Σουηδία και η Χορωδία Fundação OS NOSSOS LIVROSαπό την Braganca της Πορτογαλίας σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την ανοικτή εκδήλωση με τίτλο «Ευρωπαϊκή Συνάντηση Τεχνών» που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 5 […] Το άρθρο Πανηπειρωτικός Σύλλογος: Ευρωπαϊκή Συνάντηση Τεχνών την Παρασκευή(5/7) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.