Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • H τραγουδίστρια των Heart έχει καρκίνο ‑ Αναβάλλονται οι συναυλίες του συγκροτήματος
    Σε ανακοίνωσή της η τραγουδίστρια ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της έχει η τραγουδίστρια Ann Wilson των Heart, καθώς ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και θα υποβληθεί σε θεραπεία. Εξαιτίας του προβλήματος με τον καρκίνο της τραγουδίστριας Ann Wilson το συγκρότημα Heart αναβάλλει τις προσεχείς συναυλίες της περιοδείας «Royal […] Το άρθρο H τραγουδίστρια των Heart έχει καρκίνο ‑ Αναβάλλονται οι συναυλίες του συγκροτήματος εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Νανά Παλαιτσάκη: «Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν κακή και για εμένα ήταν μια ήττα όλης της ομάδας»
    Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στο Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, αλλά και για την υποκρισία που υπάρχει στις σχέσεις ανάμεσα σε πρόσωπα της showbiz. «Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν κακή και για εμένα ήταν μια ήττα όλης της ομάδας και δεν μου αρέσει να χάνω», είπε η Νανά Παλαιτσάκη. […] Το άρθρο Νανά Παλαιτσάκη: «Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν κακή και για εμένα ήταν μια ήττα όλης της ομάδας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σάκης Ρουβάς: Ευχήθηκε στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της: «Χρόνια πολλά άγγελέ μου, σ’αγαπώ»
    Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram, για αν ευχηθεί στη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη «χρόνια πολλά», αφού έκλεισε σήμερα τα 46. Δημόσια ευχή έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην Κάτια Ζυγούλη που σήμερα (03.07.2024) έχει τα γενέθλιά της. Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία selfie στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνονται και οι δύο, απλοί […] Το άρθρο Σάκης Ρουβάς: Ευχήθηκε στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της: «Χρόνια πολλά άγγελέ μου, σ’αγαπώ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Υπέγραψε ο Πιόλι τριετές «ηγεμονικό» συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ
    Ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ, καθώς ήδη έχει υπογράψει τριετές «ηγεμονικό» συμβόλαιο συνεργασίας, όπως σχετικά αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ. Ο Αργεντινός προπονητής αποχώρησε και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε μεγάλη πρόταση στον Ιταλό κόουτς για […] Το άρθρο Υπέγραψε ο Πιόλι τριετές «ηγεμονικό» συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνεται και συμμετέχει στη διαβούλευση για τη Μαρίνα της Αρετσούς
    Συνάντηση ενημέρωσης για τα όσα προβλέπονται στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Μαρίνα της Αρετσούς, έχει συγκαλέσει για το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου η Δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου. Στο Δημοτικό Θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» έχουν κληθεί σήμερα το βράδυ όλοι οι Σύλλογοι και οι φορείς που δραστηριοποιούνται στην Καλαμαριά, […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνεται και συμμετέχει στη διαβούλευση για τη Μαρίνα της Αρετσούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.