Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα
    Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα Οι επικίνδυνες εστίες με τις στοίβες από κλαδιά και ξερά χόρτα στους δρόμους αποτυπώθηκε χθες και στα πύρινα μέτωπα και τις γύρω περιοχές. Τα ακαθάριστα οικόπεδα παραμένουν ενώ πλέον ο όγκος από τα καθαρισμένα οικόπεδα είναι πάρα πολύ μεγάλος και οι δήμοι αδυνατούν να τα […] The post Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα appeared first on Κυκλαδική.
  • Καφές: Άνοδος του ΦΠΑ κάνει… “πικρό” τον καφέ
    Καφές: Άνοδος του ΦΠΑ κάνει… “πικρό” τον καφέ Ακριβότερα στοιχίζει από σήμερα η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, που καταναλώνουν περισσότερο καφέ από ότι στη Βραζιλία! Ο ΦΠΑ στο σερβιριζόμενο ρόφημα επανήλθε στο 24%, δηλαδή αυξήθηκε, σε πολλές περιπτώσεις, έως 40 λεπτά! The post Καφές: Άνοδος του ΦΠΑ κάνει… “πικρό” τον καφέ appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 2/7
    Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 2/7 Ο καιρός αύριο Τρίτη (02/07/2024) ευνοεί τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και τα νότια σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός αύριο επιφυλάσσει τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 2/7 appeared first on Κυκλαδική.
  • Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα
    Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα Στο απόγειό της έχει φτάσει η αγωνία για τον εντοπισμό του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ, με τη σύντροφό του να βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αμοργό και να συνεχίζει ακατάπαυστα τις έρευνες. Πρόκειται για τον άνδρα που εξαφανίστηκε στο νησί πριν από περίπου 20 μέρες καθώς […] The post Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα appeared first on Κυκλαδική.
  • Ο καιρός δείχνει «καυτό» τον Ιούλιο του 2024
    Ο καιρός δείχνει «καυτό» τον Ιούλιο του 2024 Ένας επεισοδιακός – από πλευράς ζέστης – Ιούνιος έφυγε και όλα δείχνουν ότι μπήκε ένας καυτός Ιούλιος, με ορισμένα σκαμπανευάσματα. Οι εποχικές προγνώσεις για τον καιρό δίνουν τον Ιούλιο πιο ζεστό από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός με τα διαδοχικά κύματα ζέστης και ένα καύσωνα τον Ιούνιο […] The post Ο καιρός δείχνει «καυτό» τον Ιούλιο του 2024 appeared first on Κυκλαδική.