Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τήνος: Στην Αθήνα για το πρόβλημα του Βιολογικού ο Παναγιώτης Κροντηράς
    Τήνος: Στην Αθήνα για το πρόβλημα του Βιολογικού ο Παναγιώτης Κροντηράς Μια ακόμη συνάντηση είχε στην Αθήνα ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου με στελέχη της ΕΥΔΑΠ. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης, ήταν και πάλι το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Τήνου, στην περιοχή «Κόκκινα – Μαρμαργιές» και ταλαιπωρεί τους κατοίκους […] The post Τήνος: Στην Αθήνα για το πρόβλημα του Βιολογικού ο Παναγιώτης Κροντηράς appeared first on Κυκλαδική.
  • Πολιτική Προστασία Δήμου Θήρας: Εφιστά την προσοχή σε κατοίκους και λουόμενους λόγω των ισχυρών ανέμων
    Πολιτική Προστασία Δήμου Θήρας: Εφιστά την προσοχή σε κατοίκους και λουόμενους λόγω των ισχυρών ανέμων Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θήρας: Λόγω των ισχυρών ανέμων που θα επικρατήσουν σήμερα και αύριο, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θήρας συνιστά στους λουόμενους να αποφέυγουν να μπαίνουν στην θάλασσα προς αποφυγή πνιγμού, και εφιστά την προσοχή […] The post Πολιτική Προστασία Δήμου Θήρας: Εφιστά την προσοχή σε κατοίκους και λουόμενους λόγω των ισχυρών ανέμων appeared first on Κυκλαδική.
  • Νέα Αριστερά στη Βουλή: «Απαγορευτικές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη μέση ελληνική οικογένεια»
    Νέα Αριστερά στη Βουλή: «Απαγορευτικές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη μέση ελληνική οικογένεια» Οι υψηλές τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που ισχύουν και φέτος το καλοκαίρι, ειδικά στα ταχύπλοα, προκαλούν προβληματισμό και αντιδράσεις σε πολίτες, κατοίκους νησιών αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού. Οι τιμές των εισιτηρίων για να ταξιδέψει μια οικογένεια σε ένα νησί είναι σχεδόν […] The post Νέα Αριστερά στη Βουλή: «Απαγορευτικές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη μέση ελληνική οικογένεια» appeared first on Κυκλαδική.
  • Πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στις Κυκλάδες και την Κυριακή 30/6
    Πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στις Κυκλάδες και την Κυριακή 30/6 Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Κυριακή 30-6-7-2024, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια […] The post Πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στις Κυκλάδες και την Κυριακή 30/6 appeared first on Κυκλαδική.
  • Διάσωση 2 ανήλικων από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σύρο
    Διάσωση 2 ανήλικων από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σύρο Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σύρου από λουόμενους της παραλίας Αγίου Νικολάου Ερμούπολης, ότι μία μικρή φουσκωτή λέμβος, με δύο (02) ανήλικους επιβαίνοντες παρασυρόταν από ισχυρούς ανέμους και απομακρυνόταν από την ακτή. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό […] The post Διάσωση 2 ανήλικων από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.