Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 4 Ιουλίου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 4 Ιουλίου Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη (04/07/2024) σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ με ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς. Συγκεκριμένα ο καιρός αύριο Πέμπτη (04/07/2024) σύμφωνα με την ΕΜΥ θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγιδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 4 Ιουλίου appeared first on Κυκλαδική.
  • ΝΔ – Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος
    ΝΔ – Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, έθεσε τον βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής. Την επιστολή ανέγνωσε στο Σώμα, το προεδρείο της Βουλής, από την Ολομέλεια. Κατόπιν τούτου, η ΝΔ, αριθμεί πλέον 157 βουλευτές. Συγκεκριμένα, […] The post ΝΔ – Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος appeared first on Κυκλαδική.
  • ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 4/7 – Δείτε σε ποια νησιά
    ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 4/7 – Δείτε σε ποια νησιά 4/7/2024 7:00:00 πμ 4/7/2024 10:00:00 πμ ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙ 4/7/2024 7:00:00 πμ 4/7/2024 11:00:00 πμ ΘΗΡΑΣ Στις περιοχές Καρτεράδο, Νοσοκομείο, Φηρά (Γραφεία Δήμου, Μητρόπολη κάτω Φηρά), Σκλαβενίτης Φηρών & από Ευθεία Φηρών […] The post ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 4/7 – Δείτε σε ποια νησιά appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο
    Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο Στην σύλληψη ενός (01) ημεδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες την 03/07/2024, Στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, διότι μετά από διενέργεια ελέγχου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία (01) μεταλλική συσκευασία με αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τριάντα οχτώ γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (38,9 γρ.) Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Τήνου […] The post Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο appeared first on Κυκλαδική.
  • «Στα σκαριά» νέο 5στερο ξενοδοχείο στη Νάξο – Δείτε σε ποια περιοχή
    «Στα σκαριά» νέο 5στερο ξενοδοχείο στη Νάξο – Δείτε σε ποια περιοχή «Στα σκαριά» βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Νάξο, σύμφωνα με το bizness.gr Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 49 δωματίων, 49 κλινών, με περιμετρική λιθοδομή, υπόγεια και κολυμβητικές δεξαμενές. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 22,75 περίπου στρεμμάτων […] The post «Στα σκαριά» νέο 5στερο ξενοδοχείο στη Νάξο – Δείτε σε ποια περιοχή appeared first on Κυκλαδική.