Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
Eνηµέρωση

ΠΕΜΠΤΗ

τώρα!

25

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2018
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 17ος / Αριθµ. φύλλου 4973/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η κατάθεση
που «έκαψε»
τον Γιάννο

Ο «θαυµασµός»
Κίσσινγκερ
για Μακάριο

ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 2

ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟ∆ΙΑ
∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ποδηλατόδροµος:
∆ιαδροµή Νο2
Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
ΛΙΜΑΝΙ
ΣΕΛ. 5

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑ∆Υ ΣΤΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ»

«Ασπίδα»

Κουτσούµπα
σε Πελετίδη

Νικολόπουλος: Το Κ.Κ.Ε. θεωρεί... καρέτα-καρέτα
τον ∆ήµαρχο και φροντίζει να διασωθεί
ΣΕΛ. 4

Πολλαπλά
τα οφέλη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ

Στο τραπέζι
τα δάνεια
της Αχαϊκής

ΣΕΛ. 5

ΣΕΛ. 11

ΓΙΑ ΤΑ 12 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ
ΜΕΣΩ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

∆ύο καταδίκες
και µία αθώωση
ΣΕΛ. 7

ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ
ΚΑΤΑ ∆ΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΣ

Υψηλοί
τόνοι για
τα αδέσποτα
ΣΕΛ. 6, 10

ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ
ΣΤΟ Α∆ΙΕΞΟ∆Ο

Α Θ ΛΗ Τ Ι Σ Μ Ο Σ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ:
ΘΑ «ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας:
Νέα Γ.Σ.
για εκλογές
Παναχαϊκή: ∆εν αλλάζει
η ώρα, ίσως... η έδρα
ΣΕΛ. 17-24



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα–Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό” : «Eίμαι άντρας με ήθος και τιμή»
    Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την διερεύνηση του περιστατικού ξυλοδαρμού του 15χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα παιδί το οποίο πήγε αιμόφυρτο στην πλατεία του χωριού στην ευρύτερη περιοχή, μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα και τον θείο του. Αιτία ήταν ότι ο […] Το άρθρο Πάτρα–Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό” : «Eίμαι άντρας με ήθος και τιμή» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων στην Πάτρα
    Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων στην Πάτρα και συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας. Ειδικότερα, στις 28-6-2024, αργά το βράδυ, στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα κλοπής, διότι διέρρηξε, με κατσαβίδι, τουριστικό […] Το άρθρο Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αναστατωμένοι χιλιάδες Έλληνες που έχουν στο σπίτι τους χρυσές λίρες – Τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες
    Η χρυσή λίρα έχει σημειώσει σημαντική άνοδο στην αξία της, ξεπερνώντας τα 600 ευρώ. Η Τράπεζα της Ελλάδος διαμορφώνει τις τιμές αγοράς και πώλησης με μεγάλο spread, προσφέροντας 485,95 ευρώ για αγορά και πουλώντας στα 580,19 ευρώ στις 11 Ιουνίου 2024. Αυτή η διαφορά στις τιμές υποδηλώνει ότι η επένδυση σε χρυσό απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό […] Το άρθρο Αναστατωμένοι χιλιάδες Έλληνες που έχουν στο σπίτι τους χρυσές λίρες – Τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στη Βουλή η τροπολογία για αύξηση των προστίμων και παράταση των μέτρων κατά της ακρίβειας
    Επεκτείνονται έως το τέλος του χρόνου τα μέτρα και οι παρεμβάσεις για τον έλεγχο των τιμών, ενώ πενταπλασιάζεται το πρόστιμο για παράβαση των διατάξεων του πλαφόν και τριπλασιάζεται το πρόστιμο για παράβαση των διατάξεων περί απαγόρευσης προωθητικών ενεργειών. Αυτά προβλέπονται σε τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, που προωθείται, σήμερα, στη Βουλή προς ψήφιση. Συγκεκριμένα η τροπολογία […] Το άρθρο Στη Βουλή η τροπολογία για αύξηση των προστίμων και παράταση των μέτρων κατά της ακρίβειας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυ
  • ΓΣΕΕ: Αυτά είναι τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε Αττική και Περιφέρεια (πίνακες)
    Εκρηκτική είναι τα τελευταία χρόνια η αύξηση της ζήτησης σε μια σειρά από επαγγέλματα, με την Αττική μάλιστα να καταγράφει ρεκόρ ζήτησης άνω του 100% σε επτά επαγγέλματα του τριτογενούς τομέα (παροχή υπηρεσιών). Η λίστα με τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση περιλαμβάνεται στην ετήσια έκθεση της ΓΣΕΕ για την οικονομία, με στοιχεία από τον Μηχανισμό Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας […] Το άρθρο ΓΣΕΕ: Αυτά είναι τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε Αττική και Περιφέρεια (πίνακες) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.