Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

20

ΙΟΥΝΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5166

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΖΗΤΩ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕ∆ΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ

Tο 2023
το τρένο θα
«σφυρίξει»
στο Ρίο

«Η ανανεωµένη Ν.∆.
διεκδικεί την ψήφο
όλων των Ελλήνων»
ΣΕΛ. 10

ΤΡΑΓΩ∆ΙΑ ΜΕ 27ΧΡΟΝΟ
ΠΟ∆ΗΛΑΤΗ

Μοιραία
πτώση από
τη Γέφυρα
ΣΕΛ. 8

ΣΗΜΕΡΑ (3 µ.µ.) Η ΚΗ∆ΕΙΑ
ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Συγκίνηση για
την αφοσιωµένη
πρεσβυτέρα
«ΕΦΥΓΕ»
ΚΑΙ Ο ∆ΙΚΗΓΟΡΟΣ,
ΑΝΤ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΕΛ. 3

ΝΕΑ «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πέντε πνιγµοί
σε 12 ηµέρες!
ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ
ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ
ΣΤΟ ΠΓΝΠ
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΥΡΟΥΣΗΣ

Ο ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ
Κ. ΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ «Γ»:
Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ

ΣΕΛ. 9

ΣΕΛ. 20

ΣΕΛ. 21-25

Ο Προµηθέας
οδεύει προς
Eurocup

Παραίτηση
Ρούπα απ’ το
ψηφοδέλτιο
του ΚΙΝ.ΑΛ.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
ΣΕΛ. 7



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Η μέθοδος που ανακουφίζει 7 στους 10 με φυσικό τρόπο
    Κοιλιακός πόνος, φούσκωμα και διάρροια αποτελούν μια καθημερινότητα για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από το Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, σε διαφορετικό βαθμό σοβαρότητας. Αν και οι φαρμακευτικές αγωγές σίγουρα μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση, υπάρχει αντίστοιχη επίδραση από τις σωστές διατροφικές επιλογές; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νεότερης μελέτης από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, 7 στους 10 ασθενείς […] Το άρθρο Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Η μέθοδος που ανακουφίζει 7 στους 10 με φυσικό τρόπο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα �
  • ΟΟΣΑ: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία – Προβλέπεται ανάπτυξη 2%
    Η αύξηση της απασχόλησης και η ισχυρή τουριστική κίνηση καθιστούν ανθεκτική την ελληνική οικονομία, η οποία αναμένεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 2% εφέτος και 2,5% το 2025, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έκθεση του ΟΟΣΑ. Η έκθεση αναφέρει πως παρά την επιβράδυνση στην αύξηση των νέων θέσεων εργασίας, το ποσοστό απασχόλησης και οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού παραμένουν σε ιστορικά υψηλά […] Το άρθρο ΟΟΣΑ: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία – Προβλέπεται ανάπτυξη 2% εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση των πέντε ατόμων – Διασωληνωμένο το 5χρονο παιδί
    Βίντεο ντοκουμέντα λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την παράσυρση των πέντε ατόμων στην Πειραιώς βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που παρουσίασε το MEGA, στο σημείο επικράτησε πανικός. Σκηνές πανικού Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ διερχόμενοι πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Το 5χρονο παιδί […] Το άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση των πέντε ατόμων – Διασωληνωμένο το 5χρονο παιδί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- ΜΠΑΡΑΖ: Παραμένει ζωντανός ο Ατρόμητος, πρώτη νίκη για τον Ξενοφώντα
    Ευνοϊκά ήρθαν τ’ αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική για τον Ατρόμητο Πατρών. Ο Παλληξουριακός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Πανγυθεατικό και πήγε στους 4 βαθμούς όσο και ο Παναρκαδικός ενώ ο Ξενοφών Κρεστένων μπήκε με το δεξί στα μπαράζ (την 1η αγωνιστική έκανε το ρεπό του) καθώς επικράτησε με […] Το άρθρο Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- ΜΠΑΡΑΖ: Παραμένει ζωντανός ο Ατρόμητος, πρώτη νίκη για τον Ξενοφώντα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τμήμα Αγροτών στο Επιμελητήριο Αχαΐας
    Και το Επιμελητήριο Αχαΐας αποκτά χωριστό Αγροτικό Τμήμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, στο οποίο μετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λουξεμβούργο που βρισκόταν και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης (ΦΩΤ.) Ήδη στη σύσταση […] Το άρθρο Τμήμα Αγροτών στο Επιμελητήριο Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.