Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
∆ΕΥΤΕΡΑ

24

IOYNIOY
2019

ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 47ος / Αριθµ. φύλλου 2495

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε χρόνο-ρεκόρ στήθηκε
το εκλογικό κέντρο της Ν.∆.

ΣΕΛ. 4

Από τα 16 η πρώτη

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Τίµησαν
τη µνήµη
του Ανδρέα
στο Καλέντζι

επαφή µε τα ναρκωτικά!

ΣΕΛ. 4

ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΧΘΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Οι απόστρατοι
δείχνουν
το δρόµο...
ΣΕΛ. 22

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ, Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΑΡΕ-∆ΩΣΕ»
ΣΕΛ. 21

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ
ΦΩΤΗΛΑ ΣΤΗΝ «Γ»

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

H AΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

«Η εξουσία της
Ν∆ θα ανήκει
σε όλους
τους Έλληνες»

«Με εσάς
πρωτοπόρες
θα διώξουµε
την κυβέρνηση»

Η Ν.∆. βάζει
τέλος στον
Γολγοθά του
Έλληνα αγρότη

Παρακαταθήκη
για το
µέλλον οι
µεταρρυθµίσεις

ΣΕΛ. 9

ΣΕΛ. 6

ΣΕΛ. 8

ΣΕΛ. 12

ΣΕΛ. 25-32

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΡ

Πρώτο
χτύπηµα από
Προµηθέα
Παναχαϊκή:
Ανησυχία για
τη µη ενίσχυση



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές
    «Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 η ψηφιακή κάρτα εργασίας μπαίνει στις μικρές επιχειρήσεις και το λιανεμπόριο που απασχολούν από 1 ως 10 εργαζόμενους, κατηγορία δηλαδή που υπάγονται όλοι οι αδειούχοι πωλητές των λαϊκών αγορών». Αυτό σημειώνεται σε ανάρτηση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών στην ηλεκτρονική της σελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πράξη λοιπόν, όπως […] Το άρθρο Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάνω από 60 άλογα έγιναν άφαντα – Πέπλο μυστηρίου γύρω από την εξαφάνισή τους
    Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου θολώνει το τοπίο γύρω από την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων στην Καρδίτσα. Ειδικότερα, πάνω από 60 άγρια άλογα εξαφανίστηκαν από την περιοχή του ορεινού χωριού «Πετρίλο» της Καρδίτσας. Ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» καλεί όλους τους φιλόζωους να βοηθήσουν Διά μέσου ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας […] Το άρθρο Πάνω από 60 άλογα έγιναν άφαντα – Πέπλο μυστηρίου γύρω από την εξαφάνισή τους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Υπουργείο Εργασίας: Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 17 Μαΐου
    Συνολικά 75.486.131,77 ευρώ θα καταβληθούν σε 57.348 δικαιούχους από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Ειδικότερα, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανακοίνωσή του: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ, από τις 13 έως τις 17 Μαΐου, θα καταβληθούν 27.800.000 ευρώ σε 1.100 δικαιούχους […] Το άρθρο Υπουργείο Εργασίας: Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 17 Μαΐου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν συνέχισε τις προκλήσεις – Ο διάλογος να γίνεται χωρίς αυταπάτες
    Σκληρή γλώσσα και επίθεση σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για να σχολιάσει τη συνάντηση και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του προέδρου της Τουρκίας στην Άγκυρα. Όπως τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «ο Ερντογάν συνέχισε σήμερα ακάθεκτος τις προκλήσεις του, επιβεβαιώνοντας ότι ο όποιος […] Το άρθρο Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν συνέχισε τις προκλήσεις – Ο διάλογος να γίνεται χωρίς αυταπάτες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Σε ποια περιοχή θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Τρίτη(14/5)
    Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 14 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: Βότσαρη – Παπαδιαμαντοπούλου – Κων. Παλαιολόγου – Παντοκράτορος. […] Το άρθρο Πάτρα: Σε ποια περιοχή θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Τρίτη(14/5) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.