Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΥΝΑΥΙΑ
ΓΠΡΟΣΟΠΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΟΥΣΑΗ
woa ν
eosασ
440 οpip :
ΗKοn u
σoλoμότμa
Υεrνr σ
0%p ότop
wμοτδ64 στsu
31 Αυγούστου 2019 karitsagrparaskbniogtoxrimagbackstage27:grlippodromiagpolicepress.r
FREE PRESS
αΗΗSa
ΠΡΟΩΠΑ
βα ωpοΜ
A 24-25
Κuηου σχωξαναδεί
ήαonεCV ΟΟ yνμωκσεσρο l
ΕμροM υμου μοοHτμta σμανονίoim. χατ το έκαλ
S a ipo9Σεnβρου o γα μαμονοάr )
κολέλ οiay Πγια dίiμαφoό
0υουμβανει
στην Πόλη
HΣ ΜΑΚ.E-0 Ν ΙΑΣ
Η ΣΑB ΒΑΤΙΑΤΙΚ ΗΣΥΝΗ 0ΕΙΑΤΗ
Σελ. 19-25
ΔΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Άρχσε η εΠνή
του Κων Ζέρβα
Σελ. 11
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Αγναs δρόμου
γα ένα διαμέριομα
Σελ. 12
Οι εικερήσεςσκούπαγα τοUs
μετανόστες δεν
ετορκούν
Φτάνει η κοροϊδία
με το Μετρό!
Σελ. 14-15
ΣΥΡΙΖΑ
Πούθαρξει
τοβάροs τs
ανυπολτευσns
εξέλίξη
μελέτη των στοιχείων για την
Συναγερμόs στουπ. ΥΠoδομν μετάτη
του έργου, που δεν φαίνεται να ολοκληρνεται Πριν το τέλοs του 2021.,
Σελ. 06
ΕΚΛΟΓΕΣ
Πs θα
ΨΨυζουνα
Έλληνεs του
εξωτερκού
Σελ. 04
Ε CITY Lghts

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κ. Τασούλας: Η Ευρώπη θα έρθει στα Δυτικά Βαλκάνια όταν όλα τα Δυτικά Βαλκάνια και ιδιαίτερα η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία έρθουν προς τις αξίες της Ευρώπης
    Την κοινή επιδίωξη Ελλάδας και Λετονίας για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τα δυτικά Βαλκάνια, με απαραίτητη προϋπόθεση την πιστή τήρηση του διεθνούς δικαίου, υπογράμμισαν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λετονίας, Edgars Rinkēvičs, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. «Η Ελλάδα ενδιαφέρεται για […] Το άρθρο Κ. Τασούλας: Η Ευρώπη θα έρθει στα Δυτικά Βαλκάνια όταν όλα τα Δυτικά Βαλκάνια και ιδιαίτερα η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία έρθουν προς τις αξίες της Ευρώπης εμφανίστηκε πρ
  • ΝΔ: Είναι εξοργιστικό, και ταυτόχρονα βαθιά υποκριτικό, να εγκαλεί την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ
    «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι όταν τίθενται ζητήματα ατομικής συμπεριφοράς δεν κάνουμε εκπτώσεις και προχωράμε σε αποφάσεις όπως η σημερινή. Η στάση μας αυτή είναι αυτονόητη απέναντι, όχι μόνο στους ψηφοφόρους μας, αλλά στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της […] Το άρθρο ΝΔ: Είναι εξοργιστικό, και ταυτόχρονα βαθιά υποκριτικό, να εγκαλεί την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σέρρες: Φωτιά στα Άνω Πορόια – «Ο εμπρησμός αποτελεί έγκλημα. Δεν θα μείνει ατιμώρητο» (ΦΩΤΟ)
    Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή του Δήμου Σιντικής, σε χαμηλή βλάστηση δίπλα στο δρόμο για τα Άνω Πορόια, κοντά στο ελικοδρόμιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα από την Π.Υ. Σερρών και τα Κλιμάκια Σιδηροκάστρου, Ποροίων και Νιγρίτας, υδροφόρες από το Δήμο Σιντικής και αναμένεται ένα ελικόπτερο και μια ομάδα […] Το άρθρο Σέρρες: Φωτιά στα Άνω Πορόια – «Ο εμπρησμός αποτελεί έγκλημα. Δεν θα μείνει ατιμώρητο» (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.900 γραμμαρίων με καισαρική, την Τρίτη 2 Ιουλίου. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν τις πρώτες ώρες δίπλα στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι […] Το άρθρο Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για παιδί από την ΕΛ.ΑΣ – Μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο»
    Γέφυρα ζωής από την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιήθηκε με προορισμό το «Ιπποκράτειο». Συγκεκριμένα, στις 17:00 το απόγευμα με γρήγορες κινήσεις η Ελληνική Αστυνομία με δίκυκλα και περιπολικά βοήθησε στη διακομιδή ενός παιδιού που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», από τον Βαρδάρη. Το παιδί μεταφέρθηκε μέσα σε 5 λεπτά, με το νοσοκομείο να […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για παιδί από την ΕΛ.ΑΣ – Μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.