Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1017
WWW.KARFITSA.GR
FREE PRESS
•Karfitsaili
Όλα όσα
συμβαίνουν στην
ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πόλη! Σελ. 17-30
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
Ρεπορτάζ • Πολιτική • Αυτοδιοίκηση • Παραπολιτικά • Life Style • Αθλητισμός • Top Place
ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «Κ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, Σελ. 06-07
ΔΕ ΘΑ ΧΑΪΔΕΨΟΥΜΕ
ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΟΥ
ΟΙ 11 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
ΤΟΥ FLYOVER
Σελ. 10-11
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ
LIGHTS
ΠΑΣΟΚ
Σελ. 09
CITY LIGHTS
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
• ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ
ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΛΛΙΝΗΣ
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ
ΑΚΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Σελ..16
Editorial: Η ημέρα της μαρμότας (και του μαρτυρίου) στο Ντεπώ Σελ. 02

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ελπίδα: «Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου»
    Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ελπίδα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη συνεργασία με τα Ημισκούμπρια, αλλά και τις απώλειες που τη στιγμάτισαν. «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε», […] Το άρθρο Ελπίδα: «Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΔΥΠΑ: Περίπου 80.000 έκαναν διακοπές τον Ιούνιο με voucher κοινωνικού τουρισμού – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
    Συνολικά 79.977 επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας στο διάστημα 1-30 Ιουνίου 2024. Ως δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε η Εύβοια, ενώ ακολουθούν η Χαλκιδική και η Πιερία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2024-2025 ξεκίνησε τη Δευτέρα 01/07/2024, θα διαρκέσει έως τις 30/06/2025 και […] Το άρθρο ΔΥΠΑ: Περίπου 80.000 έκαναν διακοπές τον Ιούνιο με voucher κοινωνικού τουρισμού – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Προσοχή στις δηλώσεις για τα ακαθάριστα οικόπεδα από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών
    Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης μετά τη νέα παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ. Στο θέμα των ακαθάριστων οικοπέδων επανέρχεται η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών με αφορμή την νέα παράταση που δόθηκε για τις δηλώσεις από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Υπενθυμίζει ότι η πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Προσοχή στις δηλώσεις για τα ακαθάριστα οικόπεδα από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σε ετοιμότητα η ΠΚΜ για την αυριανή κακοκαιρία – Προσοχή στις παραλίες και στις μετακινήσεις των πολιτών
    Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αυριανή κακοκαιρία με χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς και καταιγίδες που αναμένονται στην περιοχή. Νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης το 112 ήχησε στη Θεσσαλονίκη με συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας και όπως επισημαίνει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης οι πολίτες […] Το άρθρο Σε ετοιμότητα η ΠΚΜ για την αυριανή κακοκαιρία – Προσοχή στις παραλίες και στις μετακινήσεις των πολιτών εμφανίστηκ�
  • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και τους εκμεταλλευόταν εργασιακά
    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που έφερνε παράνομα αλλοδαπούς στην Ελλάδα και τους εκμεταλλευόταν εργασιακά προχώρησε το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η οργάνωση στρατολογούσε, με πρόσχημα καλύτερες οικονομικές απολαβές, αλλοδαπούς από το Νεπάλ, οι οποίοι εργάζονταν νόμιμα στη Ρουμανία και αφού εξασφάλιζε […] Το άρθρο Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και τους εκμεταλλε�