Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ευκαιρίες • Αντίστροφη μέτρηση
εργασίας για την Δημοτική Αστυνομία
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3260 ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
Χρυσές Ευκαιρίες
"NEA της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
«Καταστρέψτε
τον τάφο του
παπά-Φώτη»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
Ενοχλημένος ο δεσπότης ζητά να εξαφανιστεί κάθε ίχνος
του μακαριστού Αρχιμανδρίτη, ώστε να μπει ένα τέλος στα
σενάρια για μετά θάνατον εμφανίσεις του και στις συζητήσεις για αγιοκατάταξη
Διαχείριση
των δασών για την
πρόληψη πυρκαγιών
σελ. 18
σελ.13
«ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ»
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
Κάηκε σπίτι
στην Κλειού
σελ.5
σελ. 4 & 5
ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο Άγιος
Βαλεντίνος...
στην Ερμού
σελ.3
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Με χαμόγελα
η κοπή πίτας
του ΠΑΣΟΚ
ΕΛΤΑ
70. Μικρές
Αγγελίες
σελ. 14
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ
Με τρακτέρ και παλμό
η κινητοποίηση
των αγροτών
ΜΙΝΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
«Μουσικό
κλειδί» στο
15ο Δημοτικό
σελ.8
σελ.2

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ολοκληρώθηκε το Εφετείο για τα πλαστά πτυχία
    Σε 3 χρόνια φυλάκισης με αναστολή μειώθηκε η ποινή για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης με τα πλαστά πτυχία αγγλικών. Στο Εφετείο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε διακοπεί στις 14 Μαίου και συνεχίστηκε σήμερα,  αποφασίστηκε η μείωση της ποινής των κατηγορούμενων από τα 5 χρόνια που όριζε η πρωτόδικη απόφαση σε 3 χρόνια. The post Ολοκληρώθηκε το Εφετείο για τα πλαστά πτυχία appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Άρση της καραντίνας για τη Λέσβο
    Άρση της καραντίνας για τη Λέσβο και στην εξαγωγή ζώντων προβάτων για εκτροφή σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Διαύγεια και την οποία υπογράφει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας, Ευστράτιος Τσομπανέλης. Η απόφαση αυτή φέρνει την Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη πιο κοντά στους κτηνοτρόφους, καθώς έχοντας πλέον τη δυνατότητα να προωθήσουν και για εκτροφή σε καλύτερες τιμές τα ζώα τους, θα εισπράττουν βελτιωμένο εισόδημα σε σχέση από την διάθεση των ζώων μόνο για σφαγή.  Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εκ
  • Οι “πρωταθλητές” των Πανελληνίων
    Με τα πιο δύσκολα θέματα των τελευταίων ετών στις πανελλήνιες εξετάσεις κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έλαβαν τα αποτελέσματα των γραπτών τους την Παρασκευή το μεσημέρι…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Οι “πρωταθλητές” των Πανελληνίων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • 16.313 οι Τούρκοι του Ιουνίου στη Λέσβο
    Στο 42% ανέρχεται η αύξηση των τούρκων τουριστών του φετινού Ιουνίου έναντι του Ιουνίου του 2023 που ήταν η καλύτερη χρόνια όλων των εποχών κάνοντας ρεκόρ για το 2024 καθώς έχουμε 4.903 περισσότερους τούρκους τουρίστες σε 1 μήνα σε σύγκριση με πέρυσι. Συνολικά στη Λέσβο τον Ιούνιο από την Τουρκία πέρασαν 20.978 άτομα ωστόσο οι τούρκοι ανήλθαν σε 16.313 (οι άλλοι είναι υπήκοοι άλλων χωρών) και ο αριθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στους παραπάνω οι 4.379 εξέδωσαν τη βίζα του στο Τελωνείο Μυτιλήνης. Τα αυτά είχαν καταχωρηθεί μέχρι χθες στο Τελωνε
  • Φεύγει για Χρυσομαλλούσα η Διεύθυνση Μεταφορών 
    Φεύγει η Διεύθυνση Μεταφορών μετά από δεκαετίες απ’ το νεοκλασικό της οδού Π. Βοστάνη απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο και θα μεταφερθεί στη Χρυσομαλλούσα, στο ακίνητο που στεγάζονταν κατά το παρελθόν στη γωνία των οδών Χρυσομαλλούσας και Θουκυδίδου, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Φεύγει για Χρυσομαλλούσα η Διεύθυνση Μεταφορών  appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.