Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Δευτέρα 12/06/2017

Παρασκευή 09/06/2017

Πέμπτη 08/06/2017

Τετάρτη 07/06/2017

Τρίτη 06/06/2017

Παρασκευή 02/06/2017

Πέμπτη 01/06/2017

Τετάρτη 31/05/2017

Τρίτη 30/05/2017

Δευτέρα 29/05/2017

Παρασκευή 26/05/2017

Πέμπτη 25/05/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Με επιτυχία η διαδραστική συγκέντρωση για την αρτηριακή υπέρταση στη Νάξο
    Με επιτυχία η διαδραστική συγκέντρωση για την αρτηριακή υπέρταση στη Νάξο Μια πολύ ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική για το κοινό Ιατρική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του ιερού ναού της Παντάνασσας στη Νάξο. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση συνδιοργανώθηκε από Ναξιακό Οργανισμό Βιοιατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης.(ΕΕΥ) που σκοπό είχε την ενημέρωση του κοινού επάνω στην […] The post Με επιτυχία η διαδραστική συγκέντρωση για την αρτηριακή υπέρταση στη Νάξο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σκάφος στην Πάρο έμεινε ακυβέρνητο – Μετέβη το Λιμενικό στο σημείο
    Σκάφος στην Πάρο έμεινε ακυβέρνητο – Μετέβη το Λιμενικό στο σημείο Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου για την ακυβερνησία ενός επαγγελματικού-τουριστικού (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφους σημαίας Πολωνίας, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, το οποίο παρουσίασε μηχανική βλάβη, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Πάρου. Στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το […] The post Σκάφος στην Πάρο έμεινε ακυβέρνητο – Μετέβη το Λιμενικό στο σημείο appeared first on Κυκλαδική.
  • Φολέγανδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του «ΣΑΟΝΗΣΟΣ»
    Φολέγανδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» Ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Νάξου αφέθηκε ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, «ΣΑΟΝΗΣΟΣ», που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση των άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, διατάραξη της ασφάλειας πλοίων και επικίνδυνη βλάβη. Το πλοίο «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» είχε προσκρούσει τα ξημερώματα της Κυριακής, 30/06, σε […] The post Φολέγανδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» appeared first on Κυκλαδική.
  • Παραστάσεις θεάτρου σκιών στη Νάξο – Δείτε το πρόγραμμα
    Παραστάσεις θεάτρου σκιών στη Νάξο – Δείτε το πρόγραμμα Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Καραγκιόζης έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στη Νάξο για να χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης με την υπογραφή του θεάτρου σκιών Χατζηαναγνώστου. Παραστάσεις του Καραγκιόζη θα πραγματοποιηθούν στη Χώρα, στην Κόρωνο, στην Κωμιακή, στην Απείρανθο και στον Δαμαριώνα, […] The post Παραστάσεις θεάτρου σκιών στη Νάξο – Δείτε το πρόγραμμα appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα
    Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα Οι επικίνδυνες εστίες με τις στοίβες από κλαδιά και ξερά χόρτα στους δρόμους αποτυπώθηκε χθες και στα πύρινα μέτωπα και τις γύρω περιοχές. Τα ακαθάριστα οικόπεδα παραμένουν ενώ πλέον ο όγκος από τα καθαρισμένα οικόπεδα είναι πάρα πολύ μεγάλος και οι δήμοι αδυνατούν να τα […] The post Δήμοι: Αδυνατούμε να μαζέψουμε τις στοίβες από τα καθαρισμένα οικόπεδα appeared first on Κυκλαδική.