Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τρίτη 22/05/2018

Παρασκευή 18/05/2018

Πέμπτη 17/05/2018

Τετάρτη 16/05/2018

Τρίτη 15/05/2018

Παρασκευή 11/05/2018

Τετάρτη 09/05/2018

Τρίτη 08/05/2018

Δευτέρα 07/05/2018

Παρασκευή 04/05/2018

Πέμπτη 03/05/2018



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος
    Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Στέφανο Γκίκα και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αρμοδιότητας […] The post Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος appeared first on Κυκλαδική.
  • Ξεκινούν τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβου Καμπανέλλη
    Ξεκινούν τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβου Καμπανέλλη Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για μια ακόμα χρονιά οργανώνει πολυθεματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, δημιουργώντας ένα κέντρο έκφρασης και δημιουργίας στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβου Καμπανέλλη. Εικαστικά εργαστήρια, σεμινάρια δημιουργικής γραφής σεναρίου και δράσεις φιλαναγνωσίας θα δώσουν […] The post Ξεκινούν τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβου Καμπανέλλη appea
  • Λιμεναρχείο Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω αναγγελίας θυελλωδών ανέμων
    Λιμεναρχείο Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω αναγγελίας θυελλωδών ανέμων The post Λιμεναρχείο Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω αναγγελίας θυελλωδών ανέμων appeared first on Κυκλαδική.
  • Σε Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Τήνο και Σύρο η πορεία των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού – Δείτε ημερομηνίες
    Σε Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Τήνο και Σύρο η πορεία των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού – Δείτε ημερομηνίες Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε τις ημερομηνίες που τα ευρωπαϊκά του τρόπαια θα βρεθούν στις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν την Άνδρο, την Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο και τη Σύρο, στις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω. Η ανακοίνωση […] The post Σε Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Τήνο και Σύρο η πορεία των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού – Δείτε ημερομηνίες appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 29 Ιουνίου
    Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 29 Ιουνίου Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, εκτός από τα βόρεια τμήματα σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία που θα σημειωθούν μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 – […] The post Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 29 Ιουνίου appeared first on Κυκλαδική.