Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τρίτη 13/02/2024

Τρίτη 06/02/2024

Τρίτη 30/01/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ακαδημία Πλαταμώνα – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-2 (BINTEO)
    Highlights/Τελικός Κυπέλλου Πιερίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση Με δύο γκολ των Ιντζόγλου και Κριεμάδι, το πρώτο λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, από σέντρα του Κόλα και ασίστ του Σεχολάρι και το δεύτερο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου, από πάσα του MVP του τελικού Κόλα, ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στέφθηκε και Κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 2-0 της αξιόμαχης ομάδας της Ακαδημίας Πλαταμώνα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Μην ξεχνάτε να κά�
  • Σαν σήμερα: Τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στις 15 Μαΐου
    1891 Ο τραπεζίτης Φρέντερικ Φίλιπς και ο γιος του Χέραρντ Φίλιπς ιδρύουν στο Αϊντχόφεν τη Philips, κορυφαία εταιρεία σήμερα στον τομέα των ηλεκτρονικών προϊόντων. 1905 Ιδρύεται στη Νεβάδα το Λας Βέγκας, που θα εξελιχθεί σε πρωτεύουσα του τζόγου. 1911 Παραδίδεται στην Ελλάδα το νέο θωρηκτό Αβέρωφ. 1948 Αίγυπτος, Λίβανος, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Υπεριορδανία επιτίθενται στο Ισραήλ, μία μέρα μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του. 1952 Ιδρύεται η Οδοντιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρά τις αντιρρήσεις των καθηγητών της Ιατρικής. 2014 Τα ξίφη τους διασταυρώ�
  • MegaStore: Δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές – Μοναδικές προσφορές από Δευτέρα 22/04 έως & Σάββατο 18/05
            The post MegaStore: Δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές – Μοναδικές προσφορές από Δευτέρα 22/04 έως & Σάββατο 18/05 appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
    Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη του Οσίου Αχιλλίου, του Οσίου Παχωμίου του Μεγάλου και της Οσίας Καλής. Σήμερα έχουν γιορτή οι: Αχίλλιος, Αχιλλέας, Αχίλλειος, Παχώμιος, Παχούμιος, Πάχος, Καλή, Κάλη. The post Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού
    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα 15/05 στις εξής τοποθεσίες: The post Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού appeared first on Ο Ντελάλης.