Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πρόστιμο 120.000 ευρώ σε ηλεκτρονικό κατάστημα και διακοπή της λειτουργίας του
    Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ στην επιχείρηση “JMC ΑΕ. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ” που διατηρούσε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.jmctech.gr, επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Η λειτουργία του site διεκόπη αμέσως μετά από ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου με σκοπό την προστασία των καταναλωτών. Κατά τη […] Το άρθρο Πρόστιμο 120.000 ευρώ σε ηλεκτρονικό κατάστημα και διακοπή της λειτουργίας του εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Χρονιά ρεκόρ για τα κέρδη των εισηγμένων εταιρειών – Μοιράζουν μέρισμα 4 δισ. ευρώ
    Το 2023 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την κερδοφορία των εισηγμένων εταιρειών. Το 2023 τα κέρδη των εισηγμένων εταιρειών αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10,4 δισ. ευρώ που πέτυχαν το 2022, ενώ οι χρηματοοικονομικές διανομές εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 4 δισ. ευρώ, το υψηλότερο ποσό από το 2008 (4,49 δισ) και […] Το άρθρο Χρονιά ρεκόρ για τα κέρδη των εισηγμένων εταιρειών – Μοιράζουν μέρισμα 4 δισ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κατσιμίδι Πάρνηθας
    Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κατσιμίδι στην Πάρνηθα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα και 15 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Παράλληλα, τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ Το άρθρο Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κατσιμίδι Πάρνηθας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ακίνητα: Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών – Στο επίκεντρο η αύξηση του κατασκευαστικού κόστους
    Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η αύξηση των τιμών των ακινήτων, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ την ίδια στιγμή εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συνέχιση της ανοδικής πορείας των τιμών, γεγονός που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται σε διαδικασίας αναζήτησης ακινήτου προς αγορά ή ενοικίαση. Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες […] Το άρθρο Ακίνητα: Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών – Στο επίκεντρο η αύξηση του κατασκευαστικού κόστους εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πιερία: Συνελήφθη άντρας που μετέφερε 500 λίτρα αμφιβόλου προέλευσης λάδι
    Αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης λάδι περιείχαν 100 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ», τα οποία εντοπίστηκαν σε όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας σε περιοχή της Πιερίας. Τον οδηγό και ιδιοκτήτη του οχήματος σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας και τον συνέλαβαν. Συνολικά κατασχέθηκαν 500 λίτρα ελαίου για τα οποία […] Το άρθρο Πιερία: Συνελήφθη άντρας που μετέφερε 500 λίτρα αμφιβόλου προέλευσης λάδι εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.