Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΛΩΝ
Κυκλαδική
ΤΡΙΤΗ 11ΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 19 ΦΥΛΛΟ 4.475 Η1,00 ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Η Οργάνωση Μελν Νάξου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν το Προηγούμενο Σάββατο, στο Δημαρχείο Νάξου την εκδήλωσn: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Κυκλάδες. Πλην της κας Αγγελατάκη Αλέκας, Ποu λόγω ανειλημμένων υποχρεσεων
απουσίαζε το παρνν στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν οι άλλοι Πέντε συνυποψήφιοί της, οι κκ. Γάκης Αντνης, Μανιός Μικόλαος, Ρήγου Ιρέν (Ειρήνη), Συρί.
yος Αντνιος, Συρμαλένος Μικόλαος Που από το βήμα της εκδηλσεως Πήραν τον λόγο , για να κάνουν τις επισημάνσεις και τα σχόλια τους ς
δράγμα,ηλεκτρική διασύνδεση και Νοσοκομείοτα συν^ Του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο εν οψει εκλογν
Φωτιά-καμπανάκι στον
Αγιο Προκόπιο Νάξου,
ξεκίνημα την
οι 3H
καλοκαιρινής περιόδου
Νίκος Μανιός
Αντνης Συρίγος Νίκος Συρμαλένιος
Οι στιγμές αυτές Που ζουμε
τρα Πράγματι είναι ιστορικές ,
διότι σε λίγες μέρες κρίνεται
το μέλλον της χραις για
τα επόμενα τουλάχΜστον
τέσσερα χρόνια ..
αΚάνουμε μια τρομερή
δουλειά, σαν κυβέρνηση
εννο, στον τομεα
Εμείς , Πιστεύουμε ότι αυτό
(σ σ.: η Πόλωση) Πρέπει
να μείνει στο Πλαίσιο της
Πολιτικής αντιπαράθεσης ,
στο Πλαίσιο της Πολιτικής και
της Παραγωγικής
ανασυγκρότησης και των
Κυκλάδων . . D
σελ. 4
των Πολιτικν ).
) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία
    Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία Το Πάσχα ήταν φέτος στις 5 Μαΐου ενώ η μεγάλη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου. Έτσι λοιπόν οι μαθητές θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες την Δευτέρα 13 Μαΐου. Σχετικά με το καλοκαίρι, τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις […] The post Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία appeared first on Κυκλαδική.
  • Στη Σέριφο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης
    Στη Σέριφο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης Από τη Σέριφο ξεκινά το πρόγραμμα περιοδειών του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Πρώτος σταθμός στο οδοιπορικό του στη Σέριφο ήταν το Οινοποιείο Χρυσολωρά. Στους βιολογικούς αμπελώνες του καλλιεργούνται οι παραδοσιακές ποικιλίες των Κυκλάδων και αποτελεί πρότυπο της εξωστρεφούς αλλά και συνάμα ποιοτικής παραγωγής […] The post Στη Σέριφο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης appeared first on Κυκλαδική.
  • Αποβίβαση ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στη Θήρα
    Αποβίβαση ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στη Θήρα Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου σημαίας Ολλανδίας, ότι 72χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα του πλοίου, έχρηζε μεταφοράς σε νοσοκομείο λόγω ασθένειας. Η 72χρονη με τη συνδρομή Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους αποβιβάστηκε στο λιμάνι Αθηνιού της Θήρας, από όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα σε […] The post Αποβίβαση ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στη Θήρα appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη του Πάσχα 7/5
    Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη του Πάσχα 7/5 Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη του Πάσχα (7.5.24), με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες από το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα πυκνώσουν. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός την Τρίτη θα είναι βροχερός στα ορεινά της […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη του Πάσχα 7/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Πάρος- Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας (ΒΙΝΤΕΟ)
    Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας στην Πάρο Χαρούμενα πρόσωπα, αστείρευτο κέφι και μπρίο, έγραψαν το «έπος» του πιο μαζικού, ξέφρενου γλεντιού στην Πάρο, μιας και  φέτος το γλέντι για το Πάσχα στο λιμανάκι ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.       The post Πάρος- Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Κυκλαδική.