Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 190 ΦΥΛΛΟ 4. 476 1,00ε ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Μετά την Προσφορά-δωρεά για την συντήρηση βυζαντινν μνημείων της Νάξου ίαποκατάσταση των ιερν ναν Αγίας Κυριακής και Αγίου Ιωάννη ΘεολόγoU
Αφικλή, στην Απείρανθο), το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου Προέβη σε μία ακόμη ευγενή χειρονομία . Για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία έτη, ιδίαις
δαπάναις, φροντισε να Προμηθευτεί για Πογαριασμό
του Κέντρου Υγείας-Γενικού Νοσοκομείου Νάξου τον αξονικό τομογράφο Που από το καλοκαίρι του 2018
κάλυπτε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Η συνολική δαπάνη, σύμφωνα με Πληροφορίες, ανέρχεται στο Ποσο των 300.000 ευρ ..
SHEMENS
SIEMENS
Το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτνου
Δυρεά ζωής
γα τη Νάξο
και τις Μικρές
Κυκλάδες
0 Αξονικός Τομογράφος που έφθασε χθες.
SIEMENS
SIEMENS
ΕΜENS
SIEMENS
Για τις "αποφάσεις)
του νέου Αιμενάρχη
Νάξου, ο Νίκος
Συρμαλένιος:
Παλιό και νέο αίμα στο ψηφοδέλτιο
της Νέας Δημοκρατίας, στις Κυκλάδες ενήσουμε.
"Θα κάνουμε ό,τι
μπορούμε να

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5
    Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 Δείτε τον πίνακα δρομολογίων του “Σαόνησος” που θα πραγματοποιηθούν από αύριο 16 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 31 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή. The post Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…”
    Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” Ανακοίνωση εξέδωσε η ZANTE Ferries, αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στο “Διονύσιος Σολωμός” στην Ίο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 μαθητές και μαθήτριες από τη Σαντορίνη, μία εκ των οποίων […] The post Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” appeared first on Κυκλαδική.
  • Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά
    Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης στο Υπουργείο Ναυτιλίας τις προηγούμενες ημέρες. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του Υφυπουργού, οι δυό άνδρες είχαν την ευκαιρία να […] The post Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά appeared first on Κυκλαδική.
  • Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα
    Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα Νέο υψηλό για τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Ελλάδας  με 23 πλοία ταυτόχρονα στις γιάρδες της ΟΝΕΧ. Από αυτά 9  είναι  στην Σύρο και 14 στην Ελευσίνα, με το 14ο να καταπλέει σήμερα γεγονός που αποτελεί και υψηλό όλων των εποχών για την Ελευσίνα, […] The post Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα appeared first on Κυκλαδική.
  • Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές
    Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9 Ιουνίου του 2024 για τα νησιά του νομού. Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τις περσινές εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, παρά μόνο […] The post Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές appeared first on Κυκλαδική.