Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΡΙΤΗ

6

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5550

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝ∆ΥΣΗ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ
ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΡΟΪΤΙΚΑ

Η Microsoft
ψήφισε
Ελλάδα

Ένταλµα
σύλληψης
για «4»

ΣΕΛ. 11

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ,
Ο∆ΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

ΣΕΛ. 2

MINI LOCK DOWN ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒ∆ΟΜΑ∆Α

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ

«Εξασθενούν»
οι καταλήψεις
ΣΕΛ. 8

ΤΟ ΠΡΟΣΧΕ∆ΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Τα τρία
σενάρια για
την ύφεση
ΣΕΛ. 12

Τα πάνω-κάτω
και στην Αχαΐα
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
ΕΩΣ ΤΙΣ 5
ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΣΚΕΣ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΕΣ
ΑΓΟΡΕΣ, ΓΑΜΟΥΣ,
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ,
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΜΙΝΙ
ΜΑΡΚΕΤ
ΤΑ ΕΠΙ∆ΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ
Ο∆ΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΣΚΕΑΝΑ): ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑ∆Ο
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ

Ο καθένας
µε τον
ρόλο του!
ΣΕΛ. 9

ΣΕΛ. 17-23

ΣΗΜΕΡΑ (21.00) ΜΕ
ΤΡΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Προµηθέας:
∆ύσκολη
αποστολή

ΣΕΛ. 3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

1.000

µοριακά
τεστ στη
∆. Ελλάδα
ΣΕΛ. 5

Ο

ANAKOINΩΣΗ

Φαρµακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, ενηµερώνει
ότι σε εφαρµογή του ΦΕΚ 157Α/10.08.20 από
01.09.20 η διάθεση όλων των αντιβιοτικών σκευασµάτων από τα ιδιωτικά φαρµακεία θα γίνεται αυστηρά µε ηλεκτρονική συνταγή για λόγους διασφάλισης της δηµόσιας υγείας.



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Φανούριο-Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
    Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το κέντρο, δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά στην περιοχή του Δασυλλίου και συγκεκριμένα πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου. Δυνάμεις της Π.Υ έφτασαν στο σημείο ενώ συνδράμει και η ΕΛ.ΑΣ, προχωρώντας σε εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος η φωτιά να επεκταθεί στο Δασύλλιο. Περισσότερα […] Το άρθρο Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Φανούριο-Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι εν κινήσει στην Πατρών-Κορίνθου
    Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε όχημα εν κινήσει στο 97ο χλμ της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο ρεύμα προς Πάτρα. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για επαγγελματικό ημιφορτηγό, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με το korinthostv.gr έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ για την κατάσβεση επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 3 […] Το άρθρο Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι εν κινήσει στην Πατρών-Κορίνθου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στο Forum Υγείας ο Κώστας Πελετίδης
    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 12ου Forum Υγείας. Την εκδήλωση οργάνωσε η οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος» με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας και Ηλείας […] Το άρθρο Στο Forum Υγείας ο Κώστας Πελετίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τίτλος: Οι 10 νικητές της Eurovision που έγραψαν ιστορία!
    Έφτασε η εποχή του χρόνου που οι Eurofans στήνονται μπροστά στις οθόνες τους. Μαζί τους και όσοι παίζουν Eurovision στοίχημα, αφού παραδοσιακά ο διαγωνισμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Διαβάστε ακόμη: Γιατί αξίζει να επιλέξετε τη Winmasters Τα Eurovision 2024 προγνωστικά δείχνουν πως η Μαρίνα Σάττι μπορεί να φτάσει ψηλά. Αν είστε από εκείνους που το πιστεύουν, […] Το άρθρο Τίτλος: Οι 10 νικητές της Eurovision που έγραψαν ιστορία! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πώς το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών συνδέεται με την αποτρίχωση
    Σε προτεραιότητα έχει τεθεί, με τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες για τις πολυκυστικές ωοθήκες, η διαχείριση της υπερτρίχωσης, του πλέον χαρακτηριστικού γνωρίσματος της πάθησης. Επειδή αποτελεί αισθητικό ζήτημα μέχρι σήμερα περιθωριοποιείτο από τους περισσότερους γιατρούς, αλλά οι έντονες ψυχολογικές επιπτώσεις και η σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών οδήγησε στην αναγνώριση της ανάγκης αντιμετώπισής του. Σύμφωνα […] Το άρθρο Πώς το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών συνδέεται με την αποτρίχωση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθ�