Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website







Recognized text:
* ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16261 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 www.proinanea.gr €0,50
ΑΡΜΑΤΑ-ΔΙΣΤΡΑΤΟ
Κόπηκε στα δύο
η επαρχιακή οδός » Σελ. 3
Έως και 11.000 ευρώ
η επιδότηση για
ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Σε αργή κίνηση οι
εξελίξεις στον ΠΑΣ » ΣΕΛ. 14
Δ) Σελ. 11
«Τρέχουν» οι αιτήσεις
για τον Κοινωνικό Τουρισμό
ο απόγευμα της Δευτέρας
ξεκίνησε η υποβολή η
υποβολή ηλεκτρονικών
αιτήσεων δικαιούχων
και παρόχων για τη συμμετοχή
τους στο «πρόγραμμα κοινωνικού
τουρισμού εργαζομένων-ανέργων
περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας
Υπηρεσίας Απασχόλησης,
με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ,
αυξημένο κατά 43% από πέρυσι
Η Σελ. 16
Δωρεά ουσίας
και αλληλεγγύης Δ) Σελ. 3
Προσφυγή στο ΣτΕ από τους
ελεύθερους επαγγελματίες
10 EURO
5 EURO
Δ) Σελ. 4
Κρίσιμη η αναμέτρηση των
ευρωεκλογών
» Σελ. 6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι ευθύνες μεταφέρθηκαν στους δήμους και τους πολίτες
    Τις ευθύνες της Πολιτείας η οποία επιχείρησε μέσω του νέου Νόμου για την πυροπροστασία των ακινήτων να τις μεταθέσει στους δήμους, αλλά και στους πολίτες, μην αναγνωρίζοντας στην πράξη το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προστασίας των ιδιοκτησιών τους από το κράτος, ανέδειξαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΕΔ Ηπείρου στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Ο Νόμος […] The post Οι ευθύνες μεταφέρθηκαν στους δήμους και τους πολίτες first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Με εφόδια στην πορεία της κοινωνικής ένταξης
    Ένα ενισχυτικό βήμα για την κοινωνική τους επανένταξη με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αποκτώντας όμως και εφόδια πολύτιμα για τη συνέχεια που ίσως τους φανούν και χρήσιμα για την επαγγελματική τους αναζήτηση, έκαναν 17 μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισης στα Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά. Το πρόγραμμα […] The post Με εφόδια στην πορεία της κοινωνικής ένταξης first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Αποκαταστάθηκε η ζημιά στη στέγη του Κολυμβητηρίου
    Με την ολοκλήρωση, μιας σειράς εργασιών, που διήρκησαν μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι οποίες επιτρέπουν την ασφαλή και υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, διεξαγωγή αγώνων, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, γνωστοποιεί πως από σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου, μέχρι και την Κυριακή, 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα, η 1η […] The post Αποκαταστάθηκε η ζημιά στη στέγη του Κολυμβητηρίου first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
    Μέσα σε λιγότερες από τρεις ώρες από την έναρξη της διαδικασίας, καλύφθηκε το ανώτερο διαθέσιμο ποσό των 10 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Ηπείρου αναφορικά με την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από προγράμματα στα οποία μετέχει η τράπεζα με τη συνεργασία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας. Ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων «βγήκε στον […] The post Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων first appeared on Πρωινά Νέα.
  • «Πράσινο φως» για την υλοποίηση του σχεδιασμού
    Αρχίζει να διαμορφώνεται σταδιακά το παζλ των συνθηκών περισσότερο κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της SL2 με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να οδηγούν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους, βόρειο και νότιο αντίστοιχα, κάτι απόλυτα λογικό αφού δεν είναι εύκολο να διεξαχθεί μία σεζόν σε έναν όμιλο με 20 ή και […] The post «Πράσινο φως» για την υλοποίηση του σχεδιασμού first appeared on Πρωινά Νέα.