Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Super Κική: Ερωτευμένη η YouTuber – Του την έπεσα χύμα, είπε για τον σύντροφό της (Video)
    Η Super Κική είναι ερωτευμένη με τον δημοφιλή TikToker, Tsamurai. Η YouTuber σύστησε στο κοινό τον σύντροφό της μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως είπε, είναι μαζί εδώ και έξι μήνες, ενώ εκείνη ήταν που έκανε την πρώτη κίνηση και τον προσέγγισε. «Είμαστε ζευγάρι, δεν το κρύβουμε κιόλας, αλλά μας στέλνουν μηνύματα, δεν είναι και σίγουροι όλοι. […] Το άρθρο Super Κική: Ερωτευμένη η YouTuber – Του την έπεσα χύμα, είπε για τον σύντροφό της (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι
    Από τον Ιπποκράτη, που το χρησιμοποιούσε ως φάρμακο για τον πυρετό, τις πληγές και τον ερεθισμό του δέρματος, μέχρι τις αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το μηλόξυδο μέχρι και σήμερα προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Μια νεότερη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο BMJ Nutrition, Prevention & Health, το εξετάζει ως φυσικό αδυνατιστικό, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους, όπως και στη μείωση των επιπέδων […] Το άρθρο Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τα πιο πιθανά αίτια υπερθέρμανσης του κινητήρα του αυτοκινήτου – Τι πρέπει να προσέχετε
    Η αυξημένη χρήση του αυτοκινήτου, η ελλιπής συντήρηση, η χρήση του κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και το αυξημένο φορτίο, αυξάνει τις πιθανότητες υπερθέρμανσης του κινητήρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού βλέπουμε στην άκρη του δρόμου αυτοκίνητα ακινητοποιημένα, με σηκωμένο το καπό και με βασική αιτία την υπερθέρμανση. Σε αυτή την […] Το άρθρο Τα πιο πιθανά αίτια υπερθέρμανσης του κινητήρα του αυτοκινήτου – Τι πρέπει να προσέχετε εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αϊνστάιν: Επιβεβαιώθηκε μία θεωρία του σχετικά με τις μαύρες τρύπες
    Μια πρόβλεψη του Άλμπερτ Αϊνστάιν σχετικά με τις μαύρες τρύπες επιβεβαίωσε μια διεθνής ομάδα αστρονόμων με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη θεωρία της βαρύτητας του Αϊνστάιν, υπάρχει μια περιοχή στην άκρη των μαύρων τρυπών όπου η ύλη δεν μπορεί να παραμείνει σε τροχιά, με αποτέλεσμα να πέφτει μέσα και να βυθίζεται απότομα. Τώρα, με τη βοήθεια τηλεσκόπιων […] Το άρθρο Αϊνστάιν: Επιβεβαιώθηκε μία θεωρία του σχετικά με τις μαύρες τρύπες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο «Άρης»της Σοφίας Αδαμίδου στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη
    H ερμηνεία – θρύλος του Τάσου Σωτηράκη, στον 6ο χρόνο επιτυχίας και μετά τα συνεχόμενα sold out στο θέατρο OLVIO της Αθήνας, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για 3 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο θέατρο ΑΜΑΛΙΑ!  «Εγώ είμαι. Δεν υπάρχω, αλλά υπάρχω. Δεν ζω, αλλά ζω. Δεν έχω σάρκα και οστά… δεν τα χρειάζομαι. Εσείς με κρατάτε εδώ. Με […] Το άρθρο Ο «Άρης»της Σοφίας Αδαμίδου στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.